szociálpedagógus – biologika konzulens – tréner – life coach – business coach

MITŐL VAN EGY GYERMEKNEK – konkrétan Sára unokámnak  – AZ OLDALÁN ILYEN HÓLYAGOSODÁS? Lehetséges verziók az interneten: autoimmun elváltozás – ismeretlen okokból, égés, fagyás, vírus, fény, vegyszerek, élelmiszerek, immunológiai kórképek stb. és SOK-SOK LATIN SZÓ. Kérdéseim, melyekre senki nem válaszol, feltenni szakembernek tabu, ha mégis kérdezek, akkor majd MIT OKOSKODOK MEGINT jelzőt kapok: 1. Szóval MITŐL IS VAN? 2. Miért pont a gyermek oldalán? 3. Ha csak egyik oldalon, akkor a másik oldal miért nem érintett? 4. Hogy lehet az, hogy 10 PERC ALATT ELMÚLT? 5. Ha nem múlik el, MIÉRT NEM MÚLIK EL?

A STORY A KÖVETKEZŐ: Sára már nagylány, hamarosan 3 éves lesz. Nagyon szeret nálunk lenni. A hétvége úgy alakult, hogy szülei kilátogattak a VOLT FESZTIVÁLRA egyik este, a következő napot együtt töltöttük és este ismét nálunk aludt teljes megelégedéssel, boldogan. LETT MÉG EGY KISGYERMEK A HÁZNÁL, AKI ÚGY DÖNTÖTT, NEM MEGY HAZA INNEN. Tombolva ölelt és SÍRVA KÖNYÖRGÖTT A SZÜLEINEK ÉS NEKEM, hogy ő itt marad Izamamánál – ez én lennék, Sárától kaptam ezt a nevet, mivel Iza lányom és én egy csapat vagyunk a szemében.

Mikor minden lehetőséget, ígéretet, ajándékot – melyet elvihet és ha visszajön visszahozza – kimerítettünk, szó szerint erővel kellett leszedni rólam a gyermeket. AZ OLDALÁN MEGFOGVA SZAKÍTOTTÁK LE RÓLAM SZEGÉNY SZÜLEI, MINDENKI ZOKOGOTT belül vagy kívül EBBEN A PILLANATBAN. Döbbenetes élmény volt, ahogy a SZERETET KÖVETELTE A TOVÁBBI ÉRINTÉST, BÚJÁST, KÖZELSÉGET.

A gyermek tehát megélt egy DRÁMAI MEGRÁZKÓDTATÁST. VÁRATLANUL, MAGÁNYOSAN, melyet nem tudott jó 10 percig ELFOGADNI ÉS MEGOLDANI SEM. Olyan történt vele, ami neki TOTÁL KIVERTE A BIZTOSÍTÉKOT.

Délután már jókedvűen játszott az otthonában és más gyermekek társaságában, de azért még közölte, hogy ő ELJÖN EGYEDÜL A MAMÁHOZ! 3 ÉVES!  Este aztán fürdésre került sor. Ilyenkor Sára mindig lezár, megnyugszik, Anyukájával beszélgetnek és SZENT A BÉKE belül. Tudja, hogy fognak még jönni, de néha haza kell menni.

És ekkor ÉRKEZETT A FOTÓ. Nálunk ilyenkor forródrót van. MAGYARUL TUDOK ÉRTHETŐEN VÁLASZOLNI LÁNYOM KÉRDÉSEIRE. Elmondtam neki, hogy HELYREÁLLÍTÁSBAN VAN SÁRA. Ez azt jelenti, hogy a tünet előtt megélt egy magányos elszakadást. A BŐR AZ ÉRINTKEZÉS SZERVE. Ahova társítjuk az elszakadást vagy a hiányérzetet, de a nemkívánatosságot is, ott VÉKONYODNI FOG A BŐR, DE NINCS TÜNET. Ha megnyugszunk és elfogadjuk vagy megoldjuk a helyzetet, esetleg az megoldódik magától, akkor BŐRTÜNETEK JELENTKEZNEK. SOKFAJTA BŐRTÜNET LEHET!!! Ez mindig attól függ, ki hogy élte meg belül a drámáját. Nincs két egyforma ember, nincs két egyforma megélés sem! Sára az oldalán nem akarta, hogy megfogják és levegyék rólam! Mivel hólyagos, NAGYON EGYEDÜL ÉREZTE MAGÁT A SZITUÁCIÓBAN.

Mire ezt leírtam, lányom ezt válaszolta: ANYA, ELMÚLT!!! DE ILYEN GYORSAN???? Igen, az ELVÁLTOZÁS MEGMUTATJA, HOGY MILYEN MÉLY ÉS HOSSZÚ LELKI SEBET HORDOZTUNK. Szerencsére a gyermekek hamar túllendülnek a dolgokon. TANULHATUNK TŐLÜK UGYE?

TANULHATUNK EGYMÁSTÓL IS. DR. HAMER ÖT BIOLÓGIA TERMÉSZETTÖRVÉNYÉT ÉS AZ ALAPISMERETEKET JÚLIUS 12-13-ÁN ÉS AUGUSZTUS 2-3-ÁN SOPRONBAN IS MEG LEHET ISMERNI.

A KÉPZÉSEKRE REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES ITT: https://imelda.booked4.us/

A képzés ára: 10.000 Ft/nap/fő, a képzés két napos.

HOGY MINDEN CSALÁDBAN LEGYEN VALAKI, AKI ÉRTI AZ ÖSSZEFÜGGÉSEKET!

Tréner: Csorba Imelda
www.imelda.hu