szociálpedagógus – biologika konzulens – tréner – life coach – business coach

Csorba Imelda vagyok konzulens ( segítő )  és tréner.  A Biologika Szabadegyetemen tettem konzulensi és tréneri vizsgát.

Több, mint két évtizede vagyok kereső. Mindig is kerestem azokat a lehetőségeket, melyek életünket jobbá tehetik. Családomban, ismeretségi körömben sok tragédiát láttam. Akarva-akaratlanul kezdtem el az okokat keresni, hogy legalább értelme legyen a sok szenvedésnek. Sok módszert, lehetőséget megtapasztaltam, kipróbáltam, de valahogy hiányérzetem maradt mindig. Azt tapasztaltam, hogy sok elváltozás KIÚJUL mindaddig, míg meg nem találjuk az okát. Nem akartam mondvacsinált indokokat gyártani és elfogadni. Az IGAZI, HITELES okot akartam tudni.

Néhány éve szembejött velem a MEGOLDÁS. Lassú szerelemként, óvatosan indult. Először a  BIOLOGIKA/Új Medicina rendszerét, logikáját tanulgattam, tesztelgettem. Próbáltam rést találni rajta. Nem sikerült. MINDEN KÉRDÉSEMRE VÁLASZT ADOTT. Arra is, ami már megtörtént a családunkban, ismeretségi körömben, arra is, mely most zajlik és arra is, hogy kell-e félnem bármitől a jövőben. Több száz KONZULTÁCIÓ TAPASZTALATÁVAL rendelkezem, melyeket családomon kívüli személyekkel folytattam le. Aztán Dr. Hamer tanait más iskolákban is tanultam és tanulom mind a mai napig. Így a GERMÁN GYÓGYTUDOMÁNY is közel került a szívemhez, és a tudásomban nem lehet elkülöníteni már, mit honnan tanultam meg, hiszen mindkét iskola Dr. Hamer tanait tanítja. Rengeteg igazán kiváló előadás látható az interneten, egyre többen készítenek videókat, melyeket szeretettel ajánlok ezúton is!

Két csodás lány édesanyjaként és két kismanó nagymamájaként megtapasztalhattam azt is, hogy gyermekeink/unokáink fokozottan vannak kitéve SZÜLEIK ( főként édesanyjuk ) MEGOLDATLAN LELKI KONFLIKTUSAINAK is. Persze gyermekeink saját kis lelkükkel a szüleik nélkül is el tudnak szenvedni kisebb-nagyobb félelmekkel teli szituációkat. Amit minden felelős szülő szeretne, nyugalomban, biztonságban, feszültségek nélkül felnevelni gyermekeit. De ez nem mindig sikerül! És ez természetes, az ÉLET VELEJÁRÓJA A KONFLIKTUS. Azt is ELKÖTELEZETTEN tanítom, hogy ezeket a nehéz helyzeteket nem szabad TÚLDRÁMÁZNI. Pici unokáim, Sára és Nándika pedig új minőséget és még nagyobb elkötelezettséget hozott az életembe.

Célom, hogy minél többen megismerjék ezt a csodás ELVÁLTOZÁS-TANt. Ez egy tudomány. Célom, hogy mindennapjainkban, apró és nagyobb élethelyzetekben is legyen a fejünkben, gondolatainkban egy aprócska VILLANYKÖRTE és gyulladjon ki, amikor rossz a gondolataink iránya. Ehhez kiváló alkalom egy előadás, egy konzultáció vagy egy tanfolyam.

Célom, hogy ÖSSZEFOGÁSRA KÉSZTESSEM a tan tanítóit, és a gyógyítókat, orvosokat, betegeket! Értsük meg, csak együtt lehetséges valós ( nem tüneti ) javulást/gyógyulást elérni.

Célom, hogy a szülők, pedagógusok, orvosok és mindenki, aki GYEREKEKRE HATÁSSAL VAN, igenis tájékozódjon, tanuljon, miként lehetne az ő kis életüket még szebbé tenni. Hiszen ezért vállaltuk őket, ezért vállaltuk a velük való munkát.

Célom, hogy minden családban legyen egy Szerv Atlasz !!! Ahol rögtön megnézhetjük elváltozásaink hátterét, megtalálhatjuk az okot és nem esünk kétségbe! Ez az Atlasz természetesen nem tartalmazhat mindenre kiterjedő leírást, de a tudomány lényegét, rendszerét, logikáját segít megérteni.

Rengeteg csodás könyv van még a piacon, szeretettel ajánlom Csákvári Eszter könyveit, aki anyaként, csodálatos szakemberként gyakorlati segítséget ad könyveivel: Eszter könyveiről itt tájékozódhat.