szociálpedagógus – biologika konzulens – tréner – life coach – business coach

Gyakran kérdezik tőlem, jó-jó, megvan a betegségem oka, de mit tegyek, ha még mindig DAGONYÁZOK A PROBLÉMÁBAN? Mit tegyek, ha még mindig KÉNYSZERESEN GONDOLKOZOK és NEM TUDOM TÚLTENNI magam egy VESZTESÉGEN, CSALÓDÁSON, IGAZSÁGTALANSÁGON stb.? A kérdés jogos. Életbevágóan fontos, hogy leszálljunk a problémákról, ha azokat nem tudjuk megoldani. Vagy DÖNTSÜNK! A nem döntés sokkal károsabb, mint egy rossz döntés. Hiszen a HEZITÁLÁS, VÍVÓDÁS ÖL. Rombol, összetör, fáj. Testünk addig nem tud gyógyulni, regenerálódni, míg kattogunk.
Aztán van olyan eset is ( ez a gyakoribb ), amikor pont a REGENERÁLÓDÁSI TÜNET MIATT AGYALUNK. MIKOR MÚLIK MÁR EL??? Érthetetlen számunkra, hogy testünk fáradt, erőtlen, beteg. Elkeseredünk, türelmetlenné, reményvesztettekké válunk. Pedig a lelkünk már megnyugodott az alapprobléma miatt, és most meg a szervezetünk gyengélkedik. Hát miért van ez??? Pont azért, hogy NE LÁBON HORDJUK KI a betegséget. Ugyanis a gyógyuláshoz erő kell. Nem lehet kívánni a testünktől, hogy ugyanolyan energikus, erős és fitt legyen, ugyanúgy tudjuk csinálni a feladatainkat és MÉG GYÓGYULJON IS MEG ?! MEGINT TÚL SOKAT KÖVETELÜNK TŐLE. Értsük meg, a gyógyuláshoz pihenés és nyugalom kell. IDEGESKEDNI tilos!
Könnyen mondom, hogy ne idegeskedjek- gondolhatja a kedves olvasó. Minden oldalról kelepcében van a beteg. Tudom, voltam benne. Egyetlen megoldás az, ha MEGNÉZEM, HOL TARTOK AZ ELVÁLTOZÁSBAN. Megkeresem, hol és miért kezdődött, megvizsgálom, hogy megnyugodtam-e a kiváltó okot illetően, tehát alapvetően már nyugodt lennék-e, ha nincs a betegség, vagy még mindig nyugtalan vagyok egy élethelyzet miatt. MAGYARUL SZEMBENÉZEK AZZAL, AMITŐL FÉLEK. A félelem az elváltozások mozgatórugója. ( Kivéve mérgezés, sugárzás, baleset, természetellenes behatások. )
Szeretettel ajánlom egyik nagy tanítóm szavait erről. A 9. perctől konkrét tippeket is ad nekünk.
Ezen kívül szeretettel ajánlom az Alaptanfolyamokat Sopronban október 13-14-én vagy november 17-18-án és GYŐRBEN október 20-21-én. Jelentkezési lap kérhető a biologikasopron@gmail.com címen.
Kívánok mindenkinek jó egészséget és mielőbbi megnyugvást!
Csorba Imelda biologika-új medicina konzulens és tréner
06203287301