szociálpedagógus – biologika konzulens – tréner – life coach – business coach

Sokan kérdezik a beszélgetésünk után: MOST AKKOR KIHEZ MENJEK TERÁPIÁRA? Mivel az OKFELTÁRÓ BESZÉLGETÉS NEM TERÁPIA, HANEM EGY NÉLKÜLÖZHETETLEN 1. LÉPÉS, jogos a kérdés!!!
Szívem vágya volt már rég, hogy SOK SZAKEMBER is SAJÁTÍTSA EL Dr. Hamer tanait. Miért? Mert a szakembernek és az érintettnek is könnyebb, ha tudják, mi vezetett a betegségig, panaszig, krónikus vagy akut tünetig. Képzeljük el, hogy ELROMLOTT AZ AUTÓNK. Elvisszük – egy általunk jónak tartott – autószerelőhöz. Ő megnézi, hogy hol a hiba, azt megjavítja vagy kicseréli és kész! Mert az autó természetes elhasználódás következtében időnként szervizre szorul. Van, hogy már olyan sok mindent kellene kicserélni, ami nem éri meg senkinek.

DE AZ EMBERI TEST NEM EGY AUTÓ! NEM ALKATRÉSZEK, MOTORIKA ÉS ELEKTRONIKA CSUPÁN! NEM EGY GÉP ÉS MÉGIS AZ!
Az emberi testnek van egy GAZDÁJA. Ahogy az autónak is. Csakhogy az autó gazdája látható, ismerhető, nem kérdés, hogy létezik. Az emberi test gazdája azonban TABU sajnos A HIVATALOS GYÓGYÁSZATBAN. Gyakran hallhatjuk, olvashatjuk: A betegség OKA ISMERETLEN, vagy: PSZICHÉS EREDETŰ. Hát ez a nesze semmi, fogd meg jól!

Dr. Hamer már réges-rég leírta feketén-fehéren: ami nem mérgezés ( és ebbe ugye a gyógyszermérgezés is beletartozik sajnos  ) , nem sugárzás, nem baleset és nem természetellenes behatás következménye, az LELKI SOKKÉLMÉNYRE VEZETHETŐ VISSZA MINDIG. Minden egyes esetben! Nem néha, vagy előfordul, vagy általában, nem valakinél, hanem MINDENKINÉL MINDIG VISSZAKERESHETŐ EZ AZ ESEMÉNY. EZÉRT TUDOMÁNY. Mert megismételhető eredményességű.
Ugye látjuk, hogy UGYANAZ A TERÁPIA VALAKINÉL BEVÁLIK, VALAKINÉL NEM. Miért??? Ki ígér biztos gyógyulást??? KÓRHÁZak vannak vagy EGÉSZSÉGHÁZak??? Mire megy ki a játék a kedves olvasó szerint? …

Amit sokszor hallunk, látunk, azt megszokjuk és IGAZNAK VÉLJÜK. Ez a HITRENDSZER. Amikor valaki elkezd gondolkodni, Ő A NEM NORMÁLIS. Mert kérdez, megkérdőjelezi a dogmákat, logikát keres és felfigyel a NONSZENSZ ELLENTMONDÁSOKRA. Dr. Ryke Geerd Hamer még BÖRTÖNben is ült ezért, üldözve, támadva volt. De Ő csak dolgozott, kutatott tovább. NEM FELTALÁLT VALAMIT, hanem a biológia törvényeit figyelte meg, majd rendszerezte azokat. EGYSZERŰEN ,,CSAK” RENDET CSINÁLT.

Mintha sok autóalkatrész porosodna egy raktárban és rájött volna valaki, hogy azokból egy CSODAJÁRGÁNYT lehet csinálni. Ha ennek az autónak egy agresszív, állandó küzdelemben, időhiányban szenvedő, igazához mindig ragaszkodó, alkalmazkodni nem tudó, szabályokat be nem tartó, az autóját nem karbantartó, soha nem pihenő sofőrje van, akkor valószínű VAGY OKOZ, VAGY ELSZENVED BALESETET előbb-utóbb és az autó is KORÁBBAN ELHASZNÁLÓDIK. Ám, ha ennek a csodajárgánynak egy kellemes sebességgel autózó, szelídebb, belátóbb, elfogadóbb, alkalmazkodóbb, az igazához nem mindenáron ragaszkodó, időnként az autót és önmagát is pihentető, folyamatosan karbantartó vezetője van, akkor az AUTÓ SOKÁIG SZOLGÁLJA GAZDÁJÁT.
Igen, van, hogy a VÉTLEN SÉRÜL. A SZELÍD. AMIKOR AKKORA A CSATTANÁS, HOGY ABBA BELEPUSZTULUNK. VAGY RETTENTŐEN MEGSÉRÜLÜNK. Dr. Hamer tanai nem a sors ellen,nem a vállalt feladatok ellen tudnak javaslatot adni. Van, ami meg van írva. Ez ellen nincs apelláta. Dr. Hamer tanai a TÉTRE hívják fel a figyelmet. Hogy se okozói, se elszenvedői ne legyünk a baleseteknek, megismerteti a szabályokat, melyek NAGYON EGYSZERŰEK, csak be kéne őket tartani!!!

Dr. Hamer tanai ( melyet ismerhetünk Germán Gyógytudomány, Biologika, GNM, Új Medicina néven is ) alapján MEGÉRTJÜK A TESTÜNK MŰKÖDÉSÉT. A LELKÜNK TESTÜNK SOFŐRJE. A KEDVES OLVASÓ MILYEN SOFŐR? A megbetegedésekből, elváltozásokból, funkciózavarokból ez mindig kiderül. Én azért dolgozom és tanítom Dr. Hamer tanait ilyen lelkesedéssel, mert a TÉT ÓRIÁSI. Hivatkozunk a jóságra, meg a szeretetre, de közben EGY EMBERHEZ NEM VAGYUNK JÓK IGAZÁN. Remélem kitalálta a kedves olvasó, kire is gondolok…. 

A képzéseken, melyek mindig kb. 8-15 fősek, családias hangulatban, egymás előtt lassan levetve a bizalmatlanságunkat rájövünk: A KORMÁNY A MI KEZÜNKBEN VAN, még akkor is, ha néha szembe jön egy őrült….

Tehát az alapkérdés, hogy kihez menjünk terápiára… Hát egy igazán jó, felkészült szakemberhez. Aki ismeri és ALKALMAZZA Dr. Hamer törvényeit és nem a testet önmagában, hanem a lelket is beleveszi a terápiájába.
Hamarosan a weboldalra felkerülnek azok a kedves tanfolyami hallgatók, akiket az elmúlt években megismertem és szívesen vállalják ezt a nemes kezdeményezést. Ezúton is kérem ŐKET, BENNETEKET, hogy jelezzetek nekem !!! 

Ha tetszett az írásom, osszuk meg, hiszen mindenkinek máskor érik meg a gondolat: EBBEN VAN IGAZSÁG, EZ ÍGY NEM MEHET TOVÁBB.

Írta: Csorba Imelda
www.imelda.hu
Fotó: pixabay