szociálpedagógus – biologika konzulens – tréner – life coach – business coach

SZERETNÉK BOCSÁNATOT KÉRNI… Miért? Biologikus karácsonyi gondolatok SAJÁT KARÁCSONYI TÖRTÉNETTEL: Néhány évvel ezelőtt sokat takarítottam Ausztriában magánházaknál. Bizony ez bizalmi állás! 🙂 Egy alkalommal egy idősebb úr rengeteg 100 Eurós bankjegyet hagyott az egyik szobában. Gondoltam is, ez furi. Következő alkalom előtt felhívott, hogy köszöni a munkámat, de többé nem kell mennem. Le voltam döbbenve. Zakatolt bennem, hogy mi a csuda történhetett. A LEGROSSZABB, AMIKOR SOSE DERÜL KI, HOGY MI MIÉRT TÖRTÉNT. Önvád, rossz érzés, bizonytalanság stb. Ekkor ezeket éreztem, persze néhány hét alatt túllendültem rajta. DE! SZENTESTE REGGEL üzenetet kaptam ennek a férfinak a barátnőjétől. Azt írta: NE HARAGUDJAK, AZ Ő HIBÁJA AMI TÖRTÉNT ÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNT. Valóban nem tudom, a mai napig, hogy a pénz ebben szerepet játszott-e, de NEM IS LÉNYEGES! Ám a bocsánatkérés nagyon jól esett!

Kedves Barátaim! RAGADJÁTOK MEG AZ ALKALMAT, HOGY BOCSÁNATOT KÉRJETEK VALAMILYEN MÓDON. Tudjátok biztosan, ehhez mekkora bátorság kell. Bevallani azt, hogy hibáztam. Elismerni, hogy helytelenül viselkedtem, bántóan fogalmaztam stb. AZ ÜNNEP NEM EGY SZÍNHÁZI DARAB. Legalábbis ne legyen az. A bocsánatkérés nem fáj, csak nehéz. Kockázatos, ez igaz. De próbáljuk meg! Az érintettet ÁTKAPCSOLHATJUK A KONFLIKTUSÁNAK MEGOLDÁSÁBA. Ez pedig GYÓGYULÁST EREDMÉNYEZ. Zárójelben megjegyzem, hogy nagyon régi – 9 hónapnál régebbi – mély, drámai, intenzív birtokvesztéssel vagy nemi visszautasítással járó konfliktusokat inkább hagyjuk. Ez ugyanis a gyógyulási szakaszban életveszélyes lehet. Van, amit már nem szabad piszkálni. 2018-BAN ismét tanulhatunk együtt – többek közt erről is! Alaptanfolyam január 12-13-án és február 16-17-én.

Én pedig valóban bocsánatot kérek, ha valakit véletlenül megbántottam. Nem tudok róla, de ki tudja. 🙂 ÉS EZENNEL MAGAMNAK IS MEGBOCSÁTOK! Abban a pillanatban arra voltam képes. Követem tovább a szívem szavát és tanítok, tanítok, tanítok tovább, hogy minél többen megértsük, a betegségek, elváltozások – néhány kivételtől eltekintve – a lelki bánatból erednek. BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK ÉS KÖSZÖNÖM AZ EGÉSZ ÉVI TÁMOGATÁST, BIZALMAT.

Szeretettel: Imelda