szociálpedagógus – biologika konzulens – tréner – life coach – business coach

Az elmúlt hetekben kívülről figyeltem az eseményeket, igyekeztem ítéletalkotás nélkül csak jelen lenni. Mi foglalkoztatja az embereket a legtöbbet? Akár a beszélgetésekben, akár újságban, posztokban, különböző terápiás csoportokban mindenki AZONNALI GYORS MEGOLDÁST AKAR. Mitől lesz hiteles egy módszer, egy eljárás, egy készítmény, vagy bármi? Hát attól, hogy ha másnak segített, biztos nekem is… gondoljuk a legtöbben. Igen, a pozitív tapasztalat egy biztató lehetőség. De akkor mégis miért van az, hogy mondjuk egy bőrproblémánál valakinek teljesen rendbe hozza egy készítmény a bőrét, a másiknak meg nem. UGYANAZZAL A DIAGNÓZISSAL, UGYANAZZAL A KÉSZÍTMÉNNYEL KEZELVE MÁS LESZ AZ EREDMÉNY. Hát ez hogy lehet? Miért vannak tele a drogériák polcai a CSODAKENCÉKKEL/CSODAOLAJOKKAL/CSODATERMÉKEKKEL? Hány ember költ vagyonokat a reményre? Hetek, hónapok, valakinél pedig évek telnek el a szenvedéssel. Érthetetlenül megjelenik majd elmúlik egy tünet. Egyik után jön a másik készítmény kipróbálása. Valami csak segít.

Van egy óriási jó hírem azoknak, akik úgy szeretnének kilábalni a gondjaikból, hogy nem sminkelnek koszos bőrre. Magyarul, akik MEG MERNEK ÁLLNI EGY KICSIT és nem rohannak tovább. Azoknak, akik az okot keresik, hogy miért az az elváltozás ütötte fel a fejét. Ha ez tiszta, akkor máris egyenesben vagyunk. Sok esély ugyanis nincs. Vagy még benne van a lelki megoldatlan nehéz élethelyzetben vagy már nincs. A tünet ugyanis pontosan megmutatja ezt is. Ezért csodálatos az Új Medicina. A tünet alapján többet tudunk az érintett lelki konfliktusairól, mint amit ő gondolna. A test ugyanis NEM VISELKEDIK. Nem játssza meg magát. A test őszinte.

Ha már jártunk fűnél-fánál, ha már ezer dolgot kipróbáltunk, lehet, hogy nem jó helyen keresünk??? Én tudom, hogy nem kint, hanem BENT KELL KERESNI. Ha nem mérgezésről, sugárzásról, balesetről van szó, akkor az ok bennünk van.

Amint megtaláltuk a lelki okot, tudjuk, hogy merre kell továbbmenni. Ekkor már egy konkrét készítmény, egy csodálatos módszer, egy terápia, bármi lehet hatásos. De amíg A ZAVAROSBAN HALÁSZUNK, ADDIG NEM. Vagy csak ritkán és nagy szerencsével…

Ahogy az arcunk, alkatunk millióféle, úgy a megélt érzelmek is változatosak. Az új medicina ezt tudja gyorsan kinyomozni. Pillanatok alatt kiderül, hol van a KUTYA ELÁSVA. Na ekkor már értjük, miért sikerül az egyiknek, a másiknak meg nem.

Szeretettel várom a kedves érdeklődőket egyéni konzultációra és tanfolyamra is. Előbb-utóbb mindenki megtanulja, de nem mindegy milyen áron. 🙂

www.biologikasopron.hu

Csorba Imelda

biologika konzulens és tréner

biologikasopron@gmail. com

06203287301

5000 Ft/óra az egyéni konzultáció díja