szociálpedagógus – biologika konzulens – tréner – life coach – business coach

Vélemények

,,Imelda személyes varázsod engem megbabonázott!❤️
Amit és ahogy mondtál akkor nekem mindennél többet ért! Sosem felejtem el!!! Köszönöm!!!❤️❤️❤️

Nagyon örülök hogy találkoztam veled! Te adtad nekem az első és legfontosabb bizonyosságot h nem vagyok beteg, csak sok a gondom!

Tanfolyamod csak tovább erősítette bennem hogy jó úton járok. Szívesen meghallgatom még egyszer, akár többször, mert az ember tapasztalásai mindig az előzőekre épülnek, így mindig többet és másként lát belőle😊

Úgy látszik több csücske van a szívemnek, mert Te is benne vagy!!!❤️❤️❤️

Hogy mit tud adni EGY ELKESEREDETT EMBERNEK EGY BESZÉLGETÉS/TANFOLYAM, arról ritkán írok, mert nem kenyerem a dicsekvés. Ám úgy döntöttem, mégis megmutatok a sok levél közül egyet ( nem teljes egészében természetesen ). E levél írója először is: AKARTA TUDNI miért beteg, aztán MEGTETTE A SZÜKSÉGES DÖNTÉSEKET, VÁLTOZTATÁSOKAT és végül de egyáltalán nem utolsó sorban elkezdett a saját viselkedésén, beidegződésein, gondolatain, programjain felülkerekedni.

Köszönöm, hogy ilyen csodás munkám van, köszönöm Dr. Ryke Geerd Hamernek, hogy megismerhetjük a biológiai természettörvényeket. Köszönöm az országban lévő kiváló tanítóknak, hogy tanulhatok Tőlük. Köszönöm a kedves ügyfeleknek, hogy megtisztelnek bizalmukkal.

Köszönöm a családomnak, hogy elfogadják, kicsit ŐRÜLT, MÁSKÉNT GONDOLKODÓ, ELHIVATOTT, ÁLLANDÓAN KUTATÓ ANYUKA, NAGYMAMA, TESTVÉR ÉS TÁRS vagyok. Amikor kijelentettem nekik hogy:

  • EZ MOST JÓ JEL, HOGY LÁZAS VAGY.
  • JÓ JEL, HOGY GYULLADÁS VAN,
  • JÓ JEL, HOGY SLEJMESEN KÖHÖG A GYEREK,

eleinte falra másztak tőlem. Ma sem tudok másként reagálni, csak finomítottam rajta, hozzáteszem ugyanis, hogy hamarosan rendbejössz!!!  DE TUDOK SZÓLNI, AMIKOR MÉG NINCS TÜNET, HOGY FIGYI, MOST GYÁRTOD a későbbi betegséget, mert idegeskedsz, ragaszkodsz az igazadhoz, lázadsz feleslegesen, félelmeket generálsz, a múltban élsz, a jövőtől rettegsz!

Ha valaminek értelme van ebben a létben, AZ A FEJLŐDÉS. Nem a lexikális tudás fejlesztése elsősorban, hanem valami más, az életszemlélet átformálása, a LELKI BÉKE VISSZASZERZÉSE. Melyet időnként mi odaadunk önként, aztán követeljük vissza!!!

Írta: Csorba Imelda
Fotó: Pixabay

Kedves Imelda! Hála és köszönet, hogy Győrbe is elhoztad a Biologika tudományát és bemutattad emlékezetes példákkal illusztrálva annak összefüggéseit. A tanultak hatására már nem csak megérzéseimen alapulnak betegségekkel kapcsolatos meglátásaim, ma már tudatosan gondolom végig és oldom meg lelki eredetű problémáimat. Minél több embernek tudnia kellene a betegségek másfajta értelmezésén alapuló Új Medicináról, a Biologikáról! Nagyon várom a folytatást!
M. Csilla
Kedves Imelda!
Néhány biologika előadáson már túl vagyok de most legalább annyira jól éreztem magam mint a legelsőn Robertonál. Számomra nagyon élvezetes, tartalmas, érthető, szépen összeszedett előadás volt. Örülök, hogy ott voltam, ismét sok mindent megértettem. Mindenkinek szívből ajánlom!
Zs. Kati
Szia, nagyon jó volt a tanfolyam, sok minden „betalált”. Abban bízom, hogy ha ezzel a megközelítéssel állok a fizikai tüneteimhez, meg tudom oldani előbb-utóbb és egészséges leszek. Nagyon várom, a haladó tanfolyamot.
P-né B. Margit
A tanfolyam most is érdekes volt számomra! A migrénkor nehéz volt figyelni, igazából a szememet kinyitni is, de nagyon érdekes volt.
Az első meglepődés számomra igazából a szeptemberi bemutatón volt, ott lepődtem meg igazán dolgokon, most pedig mélyebben rögzíthettem.
A konkrét konfliktust nem tudom, de biztos, hogy több olyan dolog van, amin rágódok, bánthat, igazságtalan vagy nem megváltoztatható. Biztos a hozzáállásomon is változtatni kell dolgokon, de azt is tanulni kellene, hogyan.
Az előadásod nagyon érdekes, figyelemfelkeltő és érthető, logikus 😊 volt. Én is örülök, hogy megismertelek.
Ui.: Már szeptemberben is nagyon jól és érthetően tartottad a bemutató előadást, nagyon jó Téged hallgatni!! Nagyon hitelesen meséled el a folyamatokat, történéseket. Tényleg elgondolkodik az ember! 😊👍
K-né Andi
A Biologikával és a természettörvényekkel kb. másfél éve találkoztam először, más apropó kapcsán, mint ezúttal. Már akkor is érdekes és igaz dinamikákra, összefüggésekre világított rá s nagyon érdekesnek találtam. Az igazi fordulópont azonban most jött el, amikor is saját és más, hozzám közelálló családtagom egészsége esett szét darabjaira. Minden darab mögött más a dinamika, s valamennyi utánkövethető a Biologikával. Köszönöm szépen, Neked, Imelda!
K. Bernadett – Ajka

Egy tanfolyami hallgató kedves levele ( 2017.június ) :

A tegnapi tanfolyam óta egyre közelebb kerülök a saját testem „megfejtéséhez”. Mondhatni a példák említése során pontosabban meg tudtam magamban fogalmazni, hogy ami mar igen régóta a legfőbb problémám, annak a valódi oka mi. (Itt a visszatérő nőgyógyászati fertőzésekre és a méhszájsebre, meg a méhpolipra gondolok). Tegnap megértettem azt is, hogy miért vannak néha „szívritmus-zavaraim” illetve pótütések. És visszagondolva ez is valóban azóta „gyakori, mióta van a méhszájseb. Szülések óta.
Döbbenet amikor ezt az ember megérti, és elkezdi figyelni magát, a test jelzéseit. Ahogy kezd leülepedni bennem minden, egyre inkább „megvilágosodom” . De ez kicsit félelmetes is, mert ahogy mondtad, rajtunk a felelősség, hogy mit okozunk magunknak és esetleg a kicsi gyerekeinknek, ha nem próbálunk meg változtatni, tanulni, jobbá válni a konfliktuskezelésben.
Mondhatom, hogy évek óta magam, a testi tüneteim, betegségeim miatt kerestem valami megoldást/választ, hogy vissza tudjam állítani az egészségem. Így végeztem reikit, craniot, avivára jártam, és ezek valóban segítettek és segítenek most is, de a felismerést, az okok megértését a biologika adta meg. Régóta készültem mar amúgy hozzad, és örülök, hogy sikerült eljutnom. 😀 Valószínűleg a kutatást/tanulást itt nem fogom abbahagyni, és remélem hogy meg sok jó helyre eljuthatok.

Egy másik kedves visszajelzés (2017. április)

,,Múlt héten volt szerencsém részt venni Imelda Csorba első Biologika alaptanfolyamán. Lassan 10 éve foglalkozom kineziológiával, és örömmel tapasztaltam, hogy a biologika tudománya egybevág gyógyítói munkásságommal, felfogásommal. A kineziológia is a betegségek lelki hátterét kutatja, figyeli és a biologika által tudományosan is bizonyítottá vált számomra, és megértettem olyan folyamatokat, melyeket eddig nem. Őszintén mondhatom, hogy tíz év tapasztalattal is lenyűgözött a biologika! 😊 Választ kaptam minden olyan kérdésre, melyek eddig nem voltak teljes egészében világosak számomra. Megértettem, hogy egy – egy kezelés után felmerülő tünetek miről is árulkodnak, és hogy a gyógyulás tünetei. Szóval csak nyugi! 😉
Minden gyógyító és nem gyógyító ember számára ajánlom, hogy ismerkedjen meg a biologikával, hogy egészségesebben, nyugodtabban élje az életét.
Imelda személyében egy valóban szeretetteli oktatóval találkoztam! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Szuper volt az alaptanfolyam és várom a folytatást! :)” – Varga-Pető Zsanett

Egy kedves visszajelzés (2017. február):

Köszönöm ezt az élményt amit a tanfolyam adott a hétvégén. A Biologika Imelda Csorba tanítása által egy kézzel fogható csodálatos eszköz a betegségek kialakulásának megértéséhez. A tanfolyam hangulata teljesen magával ragadott. Imelda nagyon rugalmasan kezelt mindent. Rengeteg aha élményünk volt. Nagyon várom a következő szeánszot 😉! – Joubert Eszter