szociálpedagógus – biologika konzulens – tréner – life coach – business coach

Tudom szorít, fáj és fájdalmat okozol. De TE indultál el erre a földi síkra és segítenek Neked. Visz a fájás, tehetetlenül be vagy szorulva, mégis érzed, merre van az előre! Még össze vagy kötve a Téged tápláló környezettel, van levegőd és ételed. Nem tudod mi vár Rád odakint, de már NINCS VISSZAÚT. Megélheted könnyedén és kíváncsian, félhetsz is az ismeretlentől, hagyhatod is, hogy vigyenek a történések. Ugye mennyire igazak a fentiek a jelenlegi érzéseinkre?

Kezdd elfogadni, hogy így is-úgy is kijutsz. Lehet, hogy meglepődsz majd és hirtelen nem tudod, hova érkeztél. Lehet, hogy hideg lesz és fázni fogsz. Lehet éhes leszel. Ölelésre vágysz, de még nem tudod, hogyan kell azt jelezni. Lehet, hogy sírsz majd, míg arcod el nem torzul. Tehetetlenül hagyod, hogy másoktól függsz. Elvakítanak a fények és nem látsz tisztán. Az első alkalommal, amikor minden jó benned és körülötted, kiül arcodra az angyali mosoly. Szeretve vagy. Belenéznek a szemedbe és elmondják: jó, hogy megérkeztél!

Ha megszülettél és életben vagy, akkor fejlődni, nőni, tapasztalni fogsz, egészen addig, míg itt dolgod van. Elesel és felállsz, segítségért kiáltasz, keresed a kapaszkodókat. Kíváncsiság vezérel, mert tudni akarod, hogy működik a világ. Sokat nevetsz és sokat sírsz. Szeretni akarsz. Szeretve és elfogadva érzed magad a legjobban. Határokat tanulsz és határokat húzol. Megismered magad és elismerik az igényeidet. Rájössz, hogy nem is olyan rossz itt ezen a földi síkon. Már nem veszel mindent olyan komolyan! Kineveted a világot! Egyre ügyesebb és gyakorlottabb leszel. Sokan sokfajta bélyeget ragasztanak Rád. Van, amelyik nagyon szép és jó, van, amelyik nagyon csúnya és fáj. Mikor már sok bélyeg van rajtad, kezded elfelejteni, hogy ki vagy igazából. Elhiszed a bélyegeket. Ha nem szól senki, hogy hahó, az csak egy bélyeg! – akkor elfelejted, hogy ki vagy belül. Ha nem akarsz egyedül maradni, akkor bélyegestül élsz tovább. Ha nem félsz egyedül, akkor mire megnősz, saját bélyegeket is gyártasz és ragasztasz magadra. Meghagyod, ami valóban a tiéd és kidobod, ami azé, aki Rád ragasztotta. Már tudod, ki vagy! Magabiztosan és mosolyogva teljes hittel éled az életed. 🙂

Te beszorulva érzed-e magad a szülőcsatornába? Most! Igen, most ebben az élethelyzetben, világhelyzetben? Nem látod a fényt, tele vagy félelmekkel, bélyegekkel? Egyedül maradtál, védtelen és kiszolgáltatott vagy? Megint másoktól függsz? Most nem segít senki? Se előre, se hátra…? Nincs kapaszkodód? Pedig tudod és érzed, hogy MOST SZÜLETSZ ÚJJÁ…Tudom szorít, fáj és talán saját fejlődéseddel másnak akaratlanul is fájdalmat okozol. De TE indultál el erre a földi síkra. Van, akinek könnyebb az ÚJ ÉN megszületése, van, akinek nehezebb. Van akinek kicsi segítség kell, másnak a császármetszés segít. Nincs jó és rossz. Mindenki egyedi érzéshalmazzal reagál az őt ért nehézségekre. Ebben tudok segíteni… Hogy megértsd magadat, félelmeidet, jelenlegi helyzetedhez vezető utadban betöltött szerepedet. Azután mutatok egy ragyogó másik fényes biztonságos folyosót! Ahol mindig van látnivaló, csodák övezik azt és minden lépéssel szélesebb mosoly születik az arcodon. Itt ÚJ ÉLET, ÚJ EMBER születik. Egy életben többször is megtörténik ez. Megtapasztaltam… 🙂

Ha most valamit hozzá szeretnél tenni a világ jobbításához, akkor kezdd magaddal. Csak a boldog ember tud szenvedélyesen, szívében szeretettel magas rezgésszámon élni. Az ilyen ember társaságában lenni szívet melengető. Sok hasonló érzésű, gondolkozású ember felemeli a világot és csodákat teremt. Nem számít, hány éves vagy! Nem érdekes, mit gondoltál eddig a Világ(od)ról. Nem releváns, mennyi pénzed van most. Érdektelen, minek tűnsz kívülről! Nekem mindenki jó. Mert mindenkiben ott van a jó. Ne csak jó legyél! Ragyogó és boldog legyél! Hogy belenézhess a saját szemedbe és elmondhasd MAGADNAK: jó, hogy megérkeztél! Ebben tudok segíteni…TE KINEK ÜZENNÉL ITT KOMMENTBEN, HOGY Ő ÚGY JÓ NEKED, AHOGY VAN? Elhiszed-e, boldoggá tennéd egy napját! Várlak szeretettel személyes, online vagy erdei sétás beszélgetésen. A Biologika, Germán Gyógytudomány, Szív és Józan ész segítségével visszaadom a hitedet. Most ez kell nagyon!

Csorba Imelda

06203287301

biologika konzulens, life coach, business coach, trénerszociálpedagógia hallgató