szociálpedagógus – biologika konzulens – tréner – life coach – business coach

Mi az a konzultáció? Kinek tud segíteni?

A konzultáció tulajdonképpen egy BESZÉLGETÉS. Egy olyan – szakmai elvek mentén történő – vezetett párbeszéd, ahol a jelenleg észlelhető testi tünetekből és az érintett elbeszéléséből kialakul egy KÉP A PILLANATNYI HELYZETRŐL. PONTOSAN megtaláljuk az elváltozás/panasz/betegség kiváltó okát. NINCS BETEGSÉG LELKI SOKKÉLMÉNY NÉLKÜL – kivéve mérgezés, sugárzás, baleset, természetellenes behatások. Így VÉGRE AZ ÉRINTETT IS AKTÍV SZEREPLŐJE LEHET A SAJÁT GYÓGYULÁSÁNAK. Tehát csökken a kiszolgáltatottság, CSÖKKEN A FÉLELEM.

Sokszor tűnik úgy, hogy a bajok csak úgy jöttek a semmiből. Találkozásunk után világossá válik, hogy ez nem így van! Érthetővé válik, hogy MIRE VAGYUNK KIHEGYEZVE, mi az, ami nálunk kiveri a biztosítékot ( szó szerint a fejünkben ) és emiatt betegedtünk meg! GYERMEKEK BETEGSÉGEINÉL ELÉG, HA A SZÜLŐ JÖN EL.

A konzultáció az ÖNISMERET egy csodás útja. Ajánlom szeretettel mindenkinek, aki a saját, a családja életét vagy akár az egész VILÁGÁT szebbé szeretné tenni.

A konzultáció természetesen egy bizalmi dolog. Csak a konzulensre és az érintett személyre tartozik az, ami ott és akkor elhangzik.

A konzultáció szigorú értelemben NEM GYÓGYÍTÓ tevékenység. DE! Enélkül minden terápia szélmalomharc, ha az érintett lelkében nincs megnyugvás.

A konzultáció ÖRÖK TANULSÁG. EGY ALKALOM ELÉG arra, hogy megértsük, mi vagyunk az elváltozás generátora. Legközelebb már idejekorán meg tudjuk állítani azokat!

Bejelentkezni itt lehet: Bejelentkezés