szociálpedagógus – biologika konzulens – tréner – life coach – business coach

Biologika / Új-Medicina/GNM

[sg_popup id=”4″ event=”onload”][/sg_popup]A Biologika…

  • egy természettudomány, hívhatjuk ELVÁLTOZÁS-TANnak is.

Precízen behatárolja elváltozásaink kiváltó okát. Segít beazonosítani az elváltozás (betegség) jellegét, segít annak felismerésében, hol tartunk a betegségben (elváltozásban). Óriási megnyugvást jelent, hogy megérthetjük, mi miért történik és MEDDIG TART.

Legfőbb erénye számomra, hogy a MEGELŐZÉS/PREVENCIÓ elcsépelt kifejezés egy egészen új értelmet kap. Hiszen hiába bármilyen EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD, ha a lélekben nincs rend.

A Biologika egy rendszer.

Olyan, mint egy három- vagy többdimenziós MÁTRIX. Végre lehetőség van EGYÉRTELMŰ VÁLASZOKAT KAPNI, s bár a könyvespolcok roskadásig megteltek effajta irodalommal, most egy ESSZENCIÁT forgathatunk a Szerv Atlasz lapjain.

… olyan, mint egy háromlábú szék.

Az érintett elbeszéléséből lelki szinten, a fizikai tünetekből testi szinten és az agyi CT-felvételekből egyértelműen tudományosan is leellenőrizhető az elváltozás oka, pillanatnyi állapota. Ezekből kiindulva – szintén biologikus szemlélettel tervezhető az elváltozás lehetséges kifutása! Megnyugtató módon a SAJÁT KEZÜNKBEN TARTHATJUK A GYEPLŐT.

Rossz hír, hogy a Biologika sem tud segíteni olyan esetekben, melyek NEM TERMÉSZETES ELVÁLTOZÁSOK. Ilyenek a sugárzás, mérgezés, baleset, természetellenes táplálkozás és ezekből adódó születési rendellenességek. Ezek már az emberi civilizáció ártalmai :(.

Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer

A Biologika (ÚJ Medicina) Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer
(német belgyógyász szakorvos, fizikus és a teológia magisztere) nevéhez fűződik. DR HAMER

 

 

 

Ő a saját elváltozásából, betegségéből kovácsolt tudást. Nagy tudású orvosként tudta, hogy minden betegség mögött valamilyen lelki fájdalom áll. Ő alkotta meg az Új Medicinát. Egy olyan egyértelmű rendszert fektetett papírra, ahol az ÉLET LOGIKUS válaszaiként jelennek meg a betegségek. Rájött, hogy a betegségeknek ( természetes elváltozásoknak ) pontos feltételekkel rendelkező KONFLIKTUS AZ OKA. Ezért nem okoz MINDEN konfliktus betegséget! Egészen új alapokat teremtett a GYÓGYÁSZAT minden ágának. Feltárta, hogy az elváltozások KÉT SZAKASZBAN futnak le. Ezért nem mindegy, éppen hol tartunk, a KONFLIKTUS AKTÍV SZAKASZBAN vagy a MEGOLDÁS UTÁNI SZAKASZBAN.  Kutatásai során kiderült, hogy az elváltozások CSÍRALEMEZ-SZÁRMAZÁS SZERINT CSOPORTOKBA SOROLHATÓK. Ugyanígy szimbiontáink is CSOPORTOSÍTHATÓK ( gombák, gombabaktériumok, baktériumok és vírusok ) .ŐK SEM ELLENSÉGEINK, HANEM BARÁTAINK. Dr. Hamerről többet itt olvashatunk. Örök hála NEKI.

Barnai Roberto

Óriási tisztelettel írok BARNAI ROBERTO magyar fiatalemberről, aki szintén a saját elváltozásainak megoldására keresett megnyugtató válaszokat. ROBERTOÍgy talált rá Dr. Hamer írásaira. Dr. Hamer munkáját magyarra fordította, s ezzel LEHETŐVÉ TETTE, HOGY MINDEN MAGYARUL ÉRTŐ EGYSZERŰ EMBER IS MEGISMERHESSE A BIOLOGIKÁT. Külön kiemelném még, hogy az emberiség szolgálatában Roberto óriási tettet hajtott végre. Minden elváltozáshoz leírta a precíz meghatározásokat, érthetően, egyszerűen. Az elváltozás BIOLÓGIAI ÉRTELMÉT, az azt kiváltó konfliktus MEGFOGALMAZÁSÁT a magyar nyelv gyönyörű árnyalataival írja le. Rajzokkal, ábrákkal, az agyi relék elhelyezkedésének ábrázolásával, intelmekkel, más elváltozásokkal való lehetséges összefüggésekkel egészítette ki az eredeti anyagot. Az Ő érdeme, hogy Magyarországon – sok támadásnak is kitéve – de a szívére hallgatva folytassa munkáját, és elérje, hogy számtalan ORVOS csatlakozzon a Biologika csapatához. Az ő munkája a magyar nyelvű Biologika weboldal, melyben rengeteg csodálatos információt oszt meg velünk. Köszönjük!