biologika konzulens – tréner – life coach – business coach

Azért, hogy kilépjek a komfortzónámból. Azért, hogy kirángassam magam ebből a szomorú helyzetből, ami a világban van. Értsük meg: ahol a fókusz, ott az energia. Amit öntözöl, az nő. Amit hiszel, azt teremted. Kérlek szépen Téged! Ne beszélj a gyermekek előtt a sötét kilátásokról! Ne vedd el tőlük azt a belső fényt, ami még nekik megvan! Mit gondolsz, hogyan fog a világ kikecmeregni ebből a nehéz helyzetből? Panaszkodással? A félelmek mantrázásával? Állandó pánikolással? A gyermeki hit nekem szent. Mindent tudnak. Hisznek. Bíznak. Feltétel nélkül szeretnek. Szeretik magukat, a testüket, családtagjaikat. Kötődni akarnak. Simogatást várnak. Ölelést és biztonságot. Könyörgöm ne vedd el tőlük ezt a tisztaságot. Inkább tanulj tőlük: hitet, bizalmat, kötődést, ölelést, adj biztonságot, tiszta gondolatokat. Nekem mindez még mindig megvan… Nem adom oda a világnak! Felismertem, hogy sebezhetőbb vagyok, ha leveszem az álarcot. Felismertem, hogy felelős vagyok a gondolataimért, szavaimért, cselekedeteimért. Most azt mondom: Nyugtasd meg a gyermekedet! Ne csinálj előtte patáliát! Mondd el neki, hogy most ez a szabály, de hamarosan elmúlik! Legyél neki vidám hátország! Kérlek ne sújtsd felesleges fenyegetésekkel még te is! Azt kérdezed: De hogyan??? Úgy, hogy magadat MAGAS REZGÉSSZINTEN TARTOD. Táncolj, nézz vidám sorozatokat ( most még az is belefér nálam 🙂 ) , hallgass jó zenét, főzz finomakat, meditálj, szeress, nevess! És ha valaki ezt el akarja venni Tőled, menj onnan! Kapcsold ki a médiát, vedd észre, ha be akarnak húzni a félelem-spirálba! Vedd észre, hogy már most azon kattogsz, mi lesz 1-2 hónap múlva. Ki tudja? Mi nem, az biztos. De egy dolog tuti: AMIBEN SOKAN HISZNEK, AZ LESZ A KÖZVÉLEKEDÉS. Nem számít, hogy az igaz, vagy sem. Tömegeket bántottak és irtottak ki így. Te mit akarsz? Az, hogy most miben hiszel vagy miben nem: TÖK MINDEGY. Az, hogy most hogyan érzed magad: A JÖVŐ TEREMTÉSE. Ez a tét… Meg lehet a véleményed, de ne harcolj érte. Legyen ez békés forradalom. Én ebben hiszek. Sok ember, ha magas rezgésszinten tartja magát, az óriási pozitív változásokat fog eredményezni.

Gyere Te is! És ne feledd: a gyermekek a jövő. Most tanítsd meg nekik, hogy a JÓBAN HINNI JÓ. A jóért tenni nemes dolog. A jót élni jutalom. Legyen eszünk végre. Ha van kedved, tégy ide kommentbe egy fotót arról, mit csinálsz TE, AMI MAGAS REZGÉSSZINTEN TART téged. Vagy írj róla! Ha találkozunk, mosolyogjunk egymásra! 🙂

Legyünk CINKOSOK EGY ÚJ VILÁG MEGTEREMTÉSÉBEN. Ha elakadtál érzelmileg, ha elvesztetted a munkádat, társadat, hitedet, egészségedet, akkor gyere és beszélgessünk! Segítek kikecmeregni az érzelmi mélypontról. Visszaadom az életbe vetett hitedet, segítem visszaszerezni a saját erődet. Nincs tabu, nincs ítélkezés.

Tudomány, Szív, Józan ész szellemében várlak szeretettel,
Imelda