Vélemények

Kedves Imelda! Hála és köszönet, hogy Győrbe is elhoztad a Biologika tudományát és bemutattad emlékezetes példákkal illusztrálva annak összefüggéseit. A tanultak hatására már nem csak megérzéseimen alapulnak betegségekkel kapcsolatos meglátásaim, ma már tudatosan gondolom végig és oldom meg lelki eredetű problémáimat. Minél több embernek tudnia kellene a betegségek másfajta értelmezésén alapuló Új Medicináról, a Biologikáról! Nagyon várom a folytatást!
M. Csilla
Kedves Imelda! Néhány biologika előadáson már túl vagyok de most legalább annyira jól éreztem magam mint a legelsőn Robertonál. Számomra nagyon élvezetes, tartalmas, érthető, szépen összeszedett előadás volt. Örülök, hogy ott voltam, ismét sok mindent megértettem. Mindenkinek szívből ajánlom!
Zs. Kati
Szia, nagyon jó volt a tanfolyam, sok minden “betalált”. Abban bízom, hogy ha ezzel a megközelítéssel állok a fizikai tüneteimhez, meg tudom oldani előbb-utóbb és egészséges leszek. Nagyon várom, a haladó tanfolyamot.
P-né B. Margit
A tanfolyam most is érdekes volt számomra! A migrénkor nehéz volt figyelni, igazából a szememet kinyitni is, de nagyon érdekes volt.
Az első meglepődés számomra igazából a szeptemberi bemutatón volt, ott lepődtem meg igazán dolgokon, most pedig mélyebben rögzíthettem.
A konkrét konfliktust nem tudom, de biztos, hogy több olyan dolog van, amin rágódok, bánthat, igazságtalan vagy nem megváltoztatható. Biztos a hozzáállásomon is változtatni kell dolgokon, de azt is tanulni kellene, hogyan.
Az előadásod nagyon érdekes, figyelemfelkeltő és érthető, logikus 😊 volt. Én is örülök, hogy megismertelek.
Ui. Már szeptemberben is nagyon jól és érthetően tartottad a bemutató előadást, nagyon jó Téged hallgatni!! Nagyon hitelesen meséled el a folyamatokat, történéseket. Tényleg elgondolkodik az ember! 😊👍
K-né Andi
A Biologikával és a természettörvényekkel kb. másfél éve találkoztam először, más apropó kapcsán, mint ezúttal. Már akkor is érdekes és igaz dinamikákra, összefüggésekre világított rá s nagyon érdekesnek találtam. Az igazi fordulópont azonban most jött el, amikor is saját és más, hozzám közelálló családtagom egészsége esett szét darabjaira. Minden darab mögött más a dinamika, s valamennyi utánkövethető a Biologikával. Köszönöm szépen, Neked, Imelda! 
 K. Bernadett – Ajka

Egy tanfolyami hallgató kedves levele ( 2017.június ) :

A tegnapi tanfolyam óta egyre közelebb kerülök a saját testem “megfejtéséhez”. Mondhatni a példák említése során pontosabban meg tudtam magamban fogalmazni, hogy ami mar igen régóta a legfőbb problémám, annak a valódi oka mi. (Itt a visszatérő nőgyógyászati fertőzésekre és a méhszájsebre, meg a méhpolipra gondolok). Tegnap megértettem azt is, hogy miért vannak néha “szívritmus-zavaraim” illetve pótütések. És visszagondolva ez is valóban azóta “gyakori, mióta van a méhszájseb. Szülések óta.
Döbbenet amikor ezt az ember megérti, és elkezdi figyelni magát, a test jelzéseit. Ahogy kezd leülepedni bennem minden, egyre inkább “megvilágosodom” . De ez kicsit félelmetes is, mert ahogy mondtad, rajtunk a felelősség, hogy mit okozunk magunknak és esetleg a kicsi gyerekeinknek, ha nem próbálunk meg változtatni, tanulni, jobbá válni a konfliktuskezelésben.
Mondhatom, hogy évek óta magam, a testi tüneteim, betegségeim miatt kerestem valami megoldást/választ, hogy vissza tudjam állítani az egészségem. Így végeztem reikit, craniot, avivára jártam, és ezek valóban segítettek és segítenek most is, de a felismerést, az okok megértését a biologika adta meg. Régóta készültem mar amúgy hozzad, és örülök, hogy sikerült eljutnom. 😀 Valószínűleg a kutatást/tanulást itt nem fogom abbahagyni, és remélem hogy meg sok jó helyre eljuthatok.

Egy másik kedves visszajelzés ( 2017. április )

,,Múlt héten volt szerencsém részt venni Imelda Csorba első Biologika alaptanfolyamán. Lassan 10 éve foglalkozom kineziológiával, és örömmel tapasztaltam, hogy a biologika tudománya egybevág gyógyítói munkásságommal, felfogásommal. A kineziológia is a betegségek lelki hátterét kutatja, figyeli és a biologika által tudományosan is bizonyítottá vált számomra, és megértettem olyan folyamatokat, melyeket eddig nem. Őszintén mondhatom, hogy tíz év tapasztalattal is lenyűgözött a biologika! 😊 Választ kaptam minden olyan kérdésre, melyek eddig nem voltak teljes egészében világosak számomra. Megértettem, hogy egy – egy kezelés után felmerülő tünetek miről is árulkodnak, és hogy a gyógyulás tünetei. Szóval csak nyugi! 😉
Minden gyógyító és nem gyógyító ember számára ajánlom, hogy ismerkedjen meg a biologikával, hogy egészségesebben, nyugodtabban élje az életét.
Imelda személyében egy valóban szeretetteli oktatóval találkoztam! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Szuper volt az alaptanfolyam és várom a folytatást! :)” – Varga-Pető Zsanett

Egy kedves visszajelzés ( 2017. február ):

Köszönöm ezt az élményt amit a tanfolyam adott a hétvégén. A Biologika Imelda Csorba tanítása által egy kézzel fogható csodálatos eszköz a betegségek kialakulásának megértéséhez. A tanfolyam hangulata teljesen magával ragadott. Imelda nagyon rugalmasan kezelt mindent. Rengeteg aha élményünk volt. Nagyon várom a következő szeánszot 😉! – Joubert Eszter