biologika konzulens – tréner – life coach – business coach

1 NAPOS ISMERETTERJESZTÉS MINDENKINEK

AZ EGÉSZSÉGES TEST ÉS ELME LELKI ALAPJAI ISMERETTERJESZTŐ ÉS GYAKORLÓ NAP JOLLY JOKER AZ ÉLETÜNKBEN. GYERE TE IS!

IDŐPONTOK 2020-BAN:

JÚLIUS 3, 18, 31.

AUGUSZTUS 15, 28.

SZEPTEMBER  25.

OKTÓBER  23.

NOVEMBER 7

DECEMBER 5, 18.

A képzések ára 15.000 Ft/nap

Regisztráció: https://imelda.booked4.us/    Képzések menüpont!

Új, átdolgozott még gyakorlatiasabb és hatékonyabb formában fogom tanítani Dr. Ryke Geerd Hamer természettörvényeit. Évek tapasztalata azt mutatja, hogy aki ezekkel az alapokkal tisztában van és a gyakorlatban alkalmazza is, ők védettnek érzik magukat még a KÓROKOZÓ-ELMÉLETTŐL is. Ugye tudjuk, mire gondolok…?

Így nem csak magukat a törvényeket, hanem a mindennapi életünkben alkalmazható technikákat, szemléletmódot, teljes paradigmaváltást is elsajátíthatják azok, akik személyesen ott vannak ezen a napon. A résztvevők a személyes kérdéseikre, családtagjaikkal, szeretteikkel kapcsolatos félelmeikre, saját életük rendbe tételével kapcsolatos kérdéseikre is választ, mankót, segítséget kapnak. Ez az ismeretterjesztő nap egy Jolly Joker az életünkben. Nem száraz tudás, hanem a Tudomány, Szív, Józan ész kombinációja. Nehéz szavakban leírni, mi történik ott. Érdemes megtapasztalni egyszer.

Igény mutatkozik online oktatásra. Én úgy látom és tapasztalom, hogy a személyes részvételnél nincs hatékonyabb. A jelenlévők mindig mankói és inspirálói is egymásnak. Egy olyan bizalmi tér alakul ki, mellyes soha, senki nem él vissza. Elmondhatjuk személyes történeteinket, fájdalmainkat anélkül, hogy bárki ezért megítélne minket. Támogatói közegben érezzük magunkat.
Ezért sajnos nem vagyok az online oktatás híve, legalábbis ebben a témában. Van nagyon sok kiváló videó a szakmában, érdemes azokat hallgatni, ezt az egy – rendszeresen megrendezésre kerülő -napot pedig egyszer, egyetlenegyszer VÉGIGÉLNI EGYÜTT.

Szeretettel várom tehát mindazokat, akik az egészségüket a kezükbe szeretnék venni és megérteni, hogy működnek a betegségek. A média most nagyon azon ügyködik, hogy sok-sok beteget gyártson. Ne legyél köztük, gyere el és értsd meg, sokat tehetsz a fejedben azért, hogy ne tudjanak becsapni téged.

Ára: 15.000 Ft , ismétlőknek félár, másodszorra ismétlőknek negyed ár, azután nálam örökre ingyenes
Értéke: felbecsülhetetlen

Itt lehet regisztrálni: https://imelda.booked4.us/public/

Van miről beszélnünk! Gyere el, építsünk egy értők, egymást segítő közösséget.

Szeretettel:
Csorba Imelda – konzulens, tréner, life coach, business coach
Helyszín: TIT, Sopron, Várkerület 98.
Tel: 06203287301

A képzésre történő foglalásról mindenki emailben visszaigazolást kap. Ha ez nem történne meg, kérem írjanak a lenti e-mail címre. A képzés előtti hét péntekén egy pontosító emailt kap mindenki a megadott email-címére.

Bárminemű kérdés esetén a biologikasopron@gmail.com címre kérem írjon nekem. Ismétlőknek -50%, másodszorra ismétlőknek -75%, azután ÖRÖKRE INGYENES 🙂 ! TANULNI ÉRDEMES! 🙂

Fantasztikus, hiánypótló tudás arról, miért tűnnek olyan kiszámíthatatlannak a betegségek, elváltozások. A mindennapi ember is könnyedén megértheti, mitől alakulnak ki az elváltozások, ha az nem mérgezés, sugárzás vagy baleset. A megelőzés itt kezdődik.

Tréner: Csorba Imelda biologika KONZULENS, TRÉNER, LIFE COACH, BUSINESS COACH