Képzések

2019. június 14-15. HALADÓ TANFOLYAM és GYAKORLÓNAPOK – SOPRON – 1 napra is lehet jönni! 

2019. július 12-13. ALAPTANFOLYAM SOPRON

2019. augusztus 2-3. ALAPTANFOLYAM SOPRON

2019. szeptember 13-14-HALADÓ TANFOLYAM és GYAKORLÓNAPOK SOPRON – 1 napra is lehet jönni!

Regisztráció: https://imelda.booked4.us/    Képzések menüpont!

A képzésre történő foglalásról mindenki emailben visszaigazolást kap. Ha ez nem történne meg, kérem írjanak a lenti e-mail címre. A képzés előtti hét péntekén egy pontosító emailt kap mindenki a megadott email-címére.

Bárminemű kérdés esetén a biologikasopron@gmail.com címre kérem írjon nekem. Részvételi díj 10.000 Ft/fő/nap, elsőre ismétlőknek -50%, másodszorra ismétlőknek -75%, azután ÖRÖKRE INGYENES 🙂 ! TANULNI ÉRDEMES! 🙂  

Fantasztikus, hiánypótló tudás arról, miért tűnnek olyan kiszámíthatlannak a betegségek, elváltozások. A mindennapi ember is könnyedén megértheti, mitől alakulnak ki az elváltozások, ha az nem mérgezés, sugárzás vagy baleset. A megelőzés itt kezdődik.

Az alaptanfolyam és a haladó tanfolyam is 2 napos. 

Az Alaptanfolyamról bővebben ITT olvashatsz.

A haladó tanfolyam azoknak szól, akik az I. modulon részt vettek VAGY BÁRMILYEN FORRÁSBÓL TANULTAK MÁR Dr. Hamer tanairól. Továbbmegyünk a biologika – új medicina – germán gyógytudomány rejtelmeibe, megértjük a nagyagy kéregállomány által vezérelt szervek csodálatos logikáját. A második napon az elmezavarokkal is foglalkozunk, mert bármilyen hihetetlen, azoknak is megvan a saját logikájuk.

Haladó tanfolyam tematikáját ITT találod.

Tréner: Csorba Imelda biologika konzulens, tréner