Képzések

2020. ÁPRILIS 17-18. ALAPTANFOLYAM ÉS GYAKORLÁSI LEHETŐSÉG SOPRONBAN 9-16.30-ig – BÍZUNK, HOGY TALÁLKOZHATUNK 🙂 

2020. MÁJUS 15-16. ALAPTANFOLYAM ÉS GYAKORLÁSI LEHETŐSÉG SOPRONBAN 9-16.30-ig

2020. JÚNIUS 12-13. HALADÓ TANFOLYAM ÉS GYAKORLÁSI LEHETŐSÉG SOPRONBAN 9-16.30-ig

A képzések ára 15.000 Ft/nap

Regisztráció: https://imelda.booked4.us/    Képzések menüpont!

A képzésre történő foglalásról mindenki emailben visszaigazolást kap. Ha ez nem történne meg, kérem írjanak a lenti e-mail címre. A képzés előtti hét péntekén egy pontosító emailt kap mindenki a megadott email-címére.

Bárminemű kérdés esetén a biologikasopron@gmail.com címre kérem írjon nekem. Ismétlőknek -50%, másodszorra ismétlőknek -75%, azután ÖRÖKRE INGYENES 🙂 ! TANULNI ÉRDEMES! 🙂  

Fantasztikus, hiánypótló tudás arról, miért tűnnek olyan kiszámíthatatlannak a betegségek, elváltozások. A mindennapi ember is könnyedén megértheti, mitől alakulnak ki az elváltozások, ha az nem mérgezés, sugárzás vagy baleset. A megelőzés itt kezdődik.

Az alaptanfolyam és a haladó tanfolyam is 2 napos. 

Az Alaptanfolyamról bővebben ITT olvashatsz.

A haladó tanfolyam azoknak szól, akik az I. modulon részt vettek VAGY BÁRMILYEN FORRÁSBÓL TANULTAK MÁR Dr. Hamer tanairól. Továbbmegyünk a biologika – új medicina – germán gyógytudomány rejtelmeibe, megértjük a nagyagy kéregállomány által vezérelt szervek csodálatos logikáját. A második napon az elmezavarokkal is foglalkozunk, mert bármilyen hihetetlen, azoknak is megvan a saját logikájuk.

Haladó tanfolyam tematikáját ITT találod.

Tréner: Csorba Imelda biologika konzulens, tréner