szociálpedagógus – biologika konzulens – tréner – life coach – business coach

Rólam

Csorba Imelda vagyok,

szociálpedagógus, biologika konzulens, life & business coach.

Az élet engem is szorgalmasan tanít. 

Néha szelíden, néha fájón. Egyre gyakrabban kényeztet el, mert a leckéket megtanultam. Hiszem, hogy a legjobb tanító az, aki maga is folyamatosan tapasztalja az élet sokszínűségét és mindenből a lehető legjobbat hozza ki. 2015 óta több ezer alkalommal beszélgettem a hozzám fordulókkal. Segítettem új nézőpontokat nyújtani ahhoz, hogy az érintettek rálássanak testi-lelki problémáik gyökereire és a nehézségekből való kilábalás lehetséges irányaira. Nem tanácsot adok, hanem objektív, tudományos alapokon nyugvó tudást kombinálok az általam leghatékonyabbnak tartott segítő technikákkal. Mindezt személyre szabottan, fizikai érintés és ítélkezés nélkül. Face to face beszélgetéssel, szemkontaktussal, néha humorral, néha könnyekkel és maximális titoktartással.

Nincs tabu téma.

Ne szégyellj segítséget kérni!

Azért dolgozom ilyen elkötelezetten, mert magam is megjártam sok tekintetben a mennyországot, de a poklot is. Tudom, milyen elkeseredettnek és egyedül lenni a problémákkal. De sikerült felállni a legkeményebb helyzetekből is. Habitusom, lelkiségem, tudásszomjam, élet- és emberszeretetem erre a pályára késztetett. Megérkeztem. Nekem is egy út volt. Neked is lehetséges bármi, ami most még álomnak tűnik. 

kitűzött

CÉLJAIM

Célom, hogy minél többen megismerjék ezt a csodás ELVÁLTOZÁS-TANt. Ez egy tudomány. Célom, hogy mindennapjainkban, apró és nagyobb élethelyzetekben is legyen a fejünkben, gondolatainkban egy aprócska VILLANYKÖRTE és gyulladjon ki, amikor rossz a gondolataink iránya. Ehhez kiváló alkalom egy előadás, egy konzultáció vagy egy tanfolyam.

Célom, hogy ÖSSZEFOGÁSRA KÉSZTESSEM a tan tanítóit, és a gyógyítókat, orvosokat, betegeket! Értsük meg, csak együtt lehetséges valós ( nem tüneti ) javulást/gyógyulást elérni.

Célom, hogy a szülők, pedagógusok, orvosok és mindenki, aki GYEREKEKRE HATÁSSAL VAN, igenis tájékozódjon, tanuljon, miként lehetne az ő kis életüket még szebbé tenni. Hiszen ezért vállaltuk őket, ezért vállaltuk a velük való munkát.

eddigi

VÉGZETTSÉGEIM

Szociálpedagógus

Life & Business Coach

Tréner

Biologika konzulens és tréner

HÁLA & KÖSZÖNET

Köszönöm minden kedves embernek a megtisztelő bizalmát, családomnak a mindenkori támogatását, a kedves visszajelzéseket, a folyamatos ajánlásokat. Magamnak is köszönettel tartozom. Tisztelem a bennem lakó csodát, aki hallgat a szívére és az eszére is, vannak álmai, céljai, melyeket folyamatosan meg is valósítja.  Ezért a mottóm: ,,Tudomány, Szív, Józan ész “.

Segítek Neked is, hogy hasonlóképp érezz!

Köszönöm a felajánlásokat, támogatásokat, melyekkel mindenkori erőfeszítéseimet, végeláthatatlan tanulmányaimat, átolvasott éjszakáimat, szívből jövő gyors telefonos vagy írásbeli önzetlen segítségnyújtásomat, véletlen találkozások alkalmával az utcán történő mosolygós útmutatásaimat és bármi mást bennem elismertek.

A patreon oldalon van erre lehetőség, ha úgy érzed, jó helyre küldöd megbecsülésem jelét. 

eddigi

MEGJELENÉSEIM

Rendezvényeken, fesztiválokon meghívott előadóként rendszeresen motiválom az embereket arra, hogy vegyék kezükbe életük, egészségük irányítását.

Gyakran írok a világban zajló dolgokról, emberi érzésekről, egészségről.

Írásaim hamarosan könyv formájában is elérhetők lesznek. 

Miért lettem biologika konzulens?

Csorba Imelda vagyok konzulens ( segítő )  és tréner.  A Biologika Szabadegyetemen tettem konzulensi és tréneri vizsgát. Több, mint két évtizede vagyok kereső. Mindig is kerestem azokat a lehetőségeket, melyek életünket jobbá tehetik. Családomban,...

Kapcsolat

11 + 3 =