Mi az a konzultáció? Kinek tud segíteni?

Elsősegély a léleknek az öngyógyító folyamatok beindulásához
Elsősegély a léleknek az öngyógyító folyamatok beindulásához

A konzultáció tulajdonképpen egy BESZÉLGETÉS. Egy olyan vezetett párbeszéd, ahol a jelenleg észlelhető tünetekből és az érintett elbeszéléséből kialakul egy KÉP A PILLANATNYI HELYZETRŐL. PONTOSAN megtaláljuk az elváltozás/betegség kiváltó okát. Ezt a Biologikában NEM LEHET RÁFOGNI csak úgy valamire. Itt nincs mellébeszélés. Egyértelmű kritériumai vannak az elváltozásnak.

A konzultáción kiderül, ha esetleg TÖBB PANASZ VAN EGYSZERRE és ezek úgy tűnik, csak úgy jöttek a semmiből. Egyik után alakult ki a másik. Esetleg ÁTTÉT van daganatos elváltozásnál. Vagy KRÓNIKUS BETEGSÉG, mely időnként fel-felüti a fejét. Érthetővé válik, hogy MIRE VAGYUNK KIHEGYEZVE, mi az, ami nálunk kiveri a biztosítékot ( szó szerint a fejünkben ) ! GYERMEKEK BETEGSÉGEINÉL ELÉG, HA A SZÜLŐ JÖN EL.

A konzultáció az ÖNISMERET egy csodás útja. Ajánlom szeretettel mindenkinek, aki a saját, a családja életét vagy akár az egész VILÁGÁT szebbé szeretné tenni.

A konzultáció természetesen egy bizalmi dolog. Csak a konzulensre és az érintett személyre tartozik az, ami ott és akkor elhangzik.

A konzultáció szigorú értelemben NEM GYÓGYÍTÓ tevékenység. DE! Enélkül minden terápia szélmalomharc, ha az érintett lelkében nincs megnyugvás. Ha rendeződtek a dolgok, akkor pedig – szokták mondani – szinte magától megszűnik maga a panasz. Ahhoz is óriási segítség a konzultáció, hogy a TÜNET MÁR A MEGOLDÁSI SZAKASZ JELE, vagy még ,,KATTOGUNK VALAMIN”.

A konzultáció ÖRÖK TANULSÁG. EGY ALKALOM ELÉG arra, hogy megértsük, mi vagyunk az elváltozás generátora. Legközelebb már idejekorán meg tudjuk állítani azokat!