biologika konzulens – tréner – life coach – business coach

Kapcsolat

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

Az online időpontfoglaló rendszerben könnyedén ki lehet  választani a megfelelő időpontot.
Az időpont-foglalásról értesítés érkezik e-mailben is. Szerdánként is dolgozom, de csak online vagy erdei séta formájában.

KÉREM, HOGY FOGLALÁSÁBAN A NÉV MEZŐBEN KÜLÖN JELEZZE, ha nem személyes, hanem ONLINE  VAGY ERDEI SÉTÁVAL EGYBEKÖTÖTT beszélgetést szeretne. Köszönöm szépen!

A konzultáció ára: 7.500 Ft/óra.

AZ ONLINE-KONZULTÁCIÓ MESSENGER VIDEÓHÍVÁSBAN TÖRTÉNIK.

 

Személyes konzultáció

A személyes konzultációk HELYE: Sopron, Színház u. 13-15. I. EMELET jobb oldali lépcsőház.
( Ügyvédek Háza elnevezéssel szerepelt régen.)

Telefon & Facebook

+36203287301

TANFOLYAMOK

Rövid leírás arról, hogy mi is az az ismeretterjesztő nap:

Új, átdolgozott még gyakorlatiasabb és hatékonyabb formában fogom tanítani Dr. Ryke Geerd Hamer természettörvényeit. Évek tapasztalata azt mutatja, hogy aki ezekkel az alapokkal tisztában van és a gyakorlatban alkalmazza is, ők védettnek érzik magukat még a KÓROKOZÓ-ELMÉLETTŐL is. Ugye tudjuk, mire gondolok…?

Így nem csak magukat a törvényeket, hanem a mindennapi életünkben alkalmazható technikákat, szemléletmódot, teljes paradigmaváltást is elsajátíthatják azok, akik személyesen ott vannak ezen a napon. A résztvevők a személyes kérdéseikre, családtagjaikkal, szeretteikkel kapcsolatos félelmeikre, saját életük rendbe tételével kapcsolatos kérdéseikre is választ, mankót, segítséget kapnak. Ez az ismeretterjesztő nap egy Jolly Joker az életünkben. Nem száraz tudás, hanem a Tudomány, Szív, Józan ész kombinációja. Nehéz szavakban leírni, mi történik ott. Érdemes megtapasztalni egyszer.

Igény mutatkozik online oktatásra. Én úgy látom és tapasztalom, hogy a személyes részvételnél nincs hatékonyabb. A jelenlévők mindig mankói és inspirálói is egymásnak. Egy olyan bizalmi tér alakul ki, mellyes soha, senki nem él vissza. Elmondhatjuk személyes történeteinket, fájdalmainkat anélkül, hogy bárki ezért megítélne minket. Támogatói közegben érezzük magunkat.
Ezért sajnos nem vagyok az online oktatás híve, legalábbis ebben a témában. Van nagyon sok kiváló videó a szakmában, érdemes azokat hallgatni, ezt az egy – rendszeresen megrendezésre kerülő -napot pedig egyszer, egyetlenegyszer VÉGIGÉLNI EGYÜTT.

Szeretettel várom tehát mindazokat, akik az egészségüket a kezükbe szeretnék venni és megérteni, hogy működnek a betegségek. A média most nagyon azon ügyködik, hogy sok-sok beteget gyártson. Ne legyél köztük, gyere el és értsd meg, sokat tehetsz a fejedben azért, hogy ne tudjanak becsapni téged.

Ára: 15.000 Ft , ismétlőknek félár, másodszorra ismétlőknek negyed ár, azután nálam örökre ingyenes
Értéke: felbecsülhetetlen

Van miről beszélnünk! Gyere el, építsünk egy értők, egymást segítő közösséget.

Szeretettel:
Csorba Imelda – konzulens, tréner, life coach, business coach
Tel: 06203287301