biologika konzulens – tréner – life coach – business coach

Helyszín: Várkerület 98., Lenck átjáró

Belépő: nincs

A biológiai természettörvények ismertetése – GYERMEKRE VÁGYÓKNAK, KISMAMÁKNAK, SZÜLŐKNEK, KISGYERMEKESEKNEK – dióhéjban. Sok-sok ESETÖRTÉNET!
GONDOLATÉBRESZTŐ beszélgetés arról, hogy MITŐL FÜGG GYERMEKEINK EGÉSZSÉGE. Hogyan lehet JÓSZÁNDÉKKAL ÁRTANI ? Hogyan lehet kiigazodni az információk rengetegében? Hogyan lehet már a várandósság alatt TUDAT ALATT, SZÁNDÉK NÉLKÜL ÁRTANI? Hogyan lehet nyugodt szívvel ún. terhesgondozásra járni? Miért van babavárás alatt hormonális ingadozás? Hogyan lehet a szülést áldásként várni? Mire kell számítani a baba érkezése után? Hogyan van köze az Anya vagy a gyermekhez közel álló személy lelki állapotának a gyermek egészségéhez? Miért éppen KÖZÖSSÉGBE KERÜLÉSKOR LESZ a kisgyermek többször beteg? Miért nem lesz minden gyermek beteg egy-egy ún. járvány kitörésekor? Mi az Apák és a Család szerepe a várandósság alatt? stb.
Jól tudom, néha nagyon nehéz jó szülőnek, nagyszülőnek lenni. Felismertem, hogy én magam is rengeteget hibáztam, melyekből természetesen magam is tanultam. A Biologika segített hozzá, hogy MEGÉRTSEM, MI MIÉRT ÉS MIÉRT PONT ÚGY TÖRTÉNT, AHOGY. Hálás köszönetem minden ORVOSNAK ÉS NŐVÉRNEK, AKIK mellettünk álltak, ha kellett. Az utóbbi években azonban nem nagyon találkoztam velük. Ebben óriási szerepe van az ÖNFEJLESZTÉSNEK.
Szívből tanítom mindazt, amit jómagam, vagy a hozzám fordulók megtapasztaltak és megértettünk. Biologika konzulensként és trénerként pedig kutya kötelességemnek érzem, hogy ezt az információt továbbadjam másoknak is.

A belépődíj nincs, felajánlásokat az Erzsébet Kórház Gyermekosztályának adományozzuk.

RENDSZERESEN, HAVONTA LESZNEK HASONLÓ TÉMÁJÚ ismeretterjesztő workshopok. Minden érdeklődőt várok szeretettel!