biologika konzulens – tréner – life coach – business coach

Kedves Olvasó! Ebben a részben nehéz élethelyzetek megoldásáról írok Neked.

Ha ezt az oldalt is megnyitottad, akkor valamihez segítségre van szükséged. Nehéz és kilátástalan a helyzetet. Úgy érzed, egyedül vagy egy óriási problémával. Talán NINCS MEGOLDÁSA pillanatnyilag az életednek. FÉLSZ VALAMIÉRT? El vagy keseredve, hogy mi lesz a jövőben? AGGÓDSZ A HOLNAPÉRT? FÁJ VALAMI/VALAKI ELVESZTÉSE? HIÁNYZIK VALAKI? NEM TUDSZ VALAMIN TÚLLÉPNI? AGGÓDSZ MAGADÉRT VAGY MÁSÉRT?

Két nehéz témát kiemelnék, de bármilyen más nehéz élethelyzet adódhat. Ha úgy érzed, életed valamiért ELAKADT, keress bizalommal. 

Ha PÁRKAPCSOLATI NEHÉZSÉGED VAN, az bizony nehéz dió. Például benne lenni valamiben, ami nem jó. Összeköt számtalan szál, GYERMEKEK, ANYAGIAK, SZOKÁSOK. Talán a másik fél hajthatatlan, önfejű, önző és nem együttműködő. Igen, neki is megvan a saját nézőpontja. Ám Te úgy érzed, mindent megtettél és mégis EL KELL VÁLNI. Sajnos jómagam is részese voltam ennek. Meg tudlak érteni, hogy az életedet megkeseríti ez a helyzet. Kérdezheted, MI KÖZE ENNEK A BIOLOGIKÁHOZ? Nagyon is sok! Nézd csak meg ezen az oldalon az 1. ábrát! Sajnos az a rossz hírem van, hogy ha a párkapcsolaton KATTOGSZ egy ideje, akkor gyűjtögeted a konfliktusaidat. Ez egyenes út a megbetegedésekhez :(. A JÓ HÍREM viszont, hogy át tudjuk beszélni a TE SZEMÉLYES HELYZETEDET, lehetőségeidet, hogy érezd: nem vagy egyedül!

A PÁRKAPCSOLATI problémáknak óriási a palettája. Ami másnak kicsinek tűnik, az lehet, hogy Neked óriási. Az számít, hogy TE HOGY ÉLED MEG. Szívesen segítek, hogy a nehéz élethelyzet MINÉL HAMARABB MEGNYUGTATÓAN LEZÁRULJON.

Ha GYÁSZÉLMÉNYBEN VAGY, akkor is nagyon együtt érzek Veled. A gyász nem csak egy élőlény, szeretett HOZZÁTARTOZÓ, férj, feleség, gyermek, kedves rokon, ismerős, barát elvesztését jelenti. A gyász valaminek az ELVESZTÉSE, melyben úgy érezzük, NINCS TOVÁBB ÉRTELME A LÉTEZÉSÜNKNEK. Mintha hiányozna egy testrészünk. Keressük ŐT mindig mindenhol mindenben. Sajnos ez az emberi lét szerves része. Én is ismerem ezt a keserves érzést. Biztos láttál, hallottál már olyat, hogy valaki belehalt a fájdalomba. Vagy a lelke halt meg – szokták mondani. Én úgy látom, SEGÍTSÉG KELL AKKOR IS, HA a gyász feldolgozása egyedül nem megy. OLYAN JÓ LETT VOLNA, ha akkoriban – az én legfájdalmasabb gyászidőszakomban – lett volna lehetőség őszintén beszélni róla valakinek. Tudjuk, hogy ilyenkor próbálunk ERŐSEK MARADNI, hogy a külvilág ne is lássa szenvedésünket. Igyekszünk VISELKEDNI. Ünnepekkor mosolygunk, hogy NE VEGYÜK EL AZ ÜNNEP FÉNYÉT. Belül pedig zokogunk. Most is megkérdezheted, mi köze van ennek a Biologikához? Ugyanazt tanácsolom, kérlek nézd meg ezen az oldalon az 1. ábrát! HA nem dolgozod fel, baj lehet belőle. És az kinek jó? Biztos van még feladatot ebben az életben, ezért vagy itt! Ezért olvasol! Szívesen segítek, ha kéred.

Fenti alkalmak 7500 ft/óra áron vehetők igénybe, igény szerinti gyakorisággal és időtartamban. Sok esetben elég egy alkalom ahhoz, hogy megnyugodjunk és kezünkbe vegyük a sorsunkat. Ki tudunk emelkedni a NYOMORUNKBÓL, HOGY VISSZATÉRHESSÜNK AZ ÉLETBE.