Rólam

Csorba Imelda

Csorba Imelda vagyok, biologika-konzulens és tréner. A Biologika Szabadegyetem csapatának tagja.  

Több, mint két évtizede vagyok kereső. Mindig is kerestem azokat a lehetőségeket, melyek életünket jobbá tehetik. Családomban, ismeretségi körömben sok tragédiát láttam. Akarva-akaratlanul kezdtem el az okokat keresni, hogy legalább értelme legyen a sok szenvedésnek. Sok módszert, lehetőséget megtapasztaltam, kipróbáltam, de valahogy hiányérzetem maradt mindig. Azt tapasztaltam, hogy sok elváltozás KIÚJUL mindaddig, míg meg nem találjuk az okát. Nem akartam mondvacsinált indokokat gyártani és elfogadni. Az IGAZI, HITELES okot akartam tudni.

Néhány éve szembejött velem a MEGOLDÁS. Lassú szerelemként, óvatosan indult. A BIOLOGIKA/Új Medicina/GNM rendszerét, logikáját tanulgattam, tesztelgettem. Próbáltam rést találni rajta. Nem sikerült. MINDEN KÉRDÉSEMRE VÁLASZT ADOTT. Arra is, ami már megtörtént a családunkban, ismeretségi körömben, arra is, mely most zajlik és arra is, hogy kell-e félnem bármitől a jövőben. Több száz KONZULTÁCIÓ TAPASZTALATÁVAL rendelkezem, melyeket családomon kívüli személyekkel folytattam le. Bár számos más képzést elvégeztem, rájöttem, a Biologika/Új medicina mindennek az alapja. Enélkül körbe-körbe futunk.

Két csodás lány édesanyjaként megtapasztalhattam azt is, hogy gyermekeink fokozottan vannak kitéve SZÜLEIK ( főként édesanyjuk ) MEGOLDATLAN LELKI KONFLIKTUSAINAK. Amit minden felelős szülő szeretne, nyugalomban, biztonságban, feszültségek nélkül felnevelni gyermekeit. De ez nem mindig sikerül! És ez természetes, az ÉLET VELEJÁRÓJA A KONFLIKTUS. De a biologika megismerésével már azt is ELKÖTELEZETTEN tanítom, hogyan ezeket a nehéz helyzeteket nem szabad TÚLDRÁMÁZNI. Pici unokám, Sára pedig új minőséget és még nagyobb elkötelezettséget hozott az életembe, ahogy hamarosan érkező kistestvére is.

Célom, hogy minél többen megismerjék ezt a csodás ELVÁLTOZÁS-TANt. Ez egy tudomány. Célom, hogy mindennapjainkban, apró és nagyobb élethelyzetekben is legyen a fejünkben, gondolatainkban egy aprócska VILLANYKÖRTE és gyulladjon ki, amikor rossz a gondolataink iránya. Ehhez kiváló alkalom egy előadás, egy konzultáció vagy egy tanfolyam.

Célom, hogy ÖSSZEFOGÁSRA KÉSZTESSEM a gyógyítókat, orvosokat, betegeket! Értsük meg, csak együtt lehetséges valós ( nem tüneti ) javulást/gyógyulást elérni.

Célom, hogy a szülők, pedagógusok, orvosok és mindenki, aki GYEREKEKRE HATÁSSAL VAN, igenis tájékozódjon, tanuljon, miként lehetne az ő kis életüket még szebbé tenni. Hiszen ezért vállaltuk őket, ezért vállaltuk a velük való munkát.

Célom, hogy minden családban legyen egy Szerv Atlasz !!! Ahol rögtön megnézhetjük elváltozásaink hátterét, megtalálhatjuk az okot és nem esünk kétségbe! Rengeteg csodás könyv van még a piacon, szeretettel ajánlom Csákvári Eszter könyveit, aki anyaként, csodálatos szakemberként gyakorlati segítséget ad könyveivel: Eszter könyveiről itt tájékozódhat.

Üzemeltető : Soft-Kontír-2006 Számviteli Szolgáltató Betéti Társaság, 9400 Sopron, Hajnal tér 11., 22280437-1-08

Üzemeltető székhelye: 9400 Sopron, Hajnal tér 11.

Üzemeltető postacíme: 9400 Sopron, Hajnal tér 11.

Üzemeltető cégbírósági bejegyzési száma:

Üzemeltető adószáma: 22280437-1-08

Üzemeltető EU adószáma

Üzemeltető kamarai nyilvántartási száma

Üzemeltető NAIH nyilvántartási száma

Az üzemeltető elérhetőségei: tel.: 06203287301, biologikasopron@gmail.com

Ügyfélszolgálat elérhetőségének időtartama: hétfőtől szombatig 8-20 óráig

A weboldal tárhely szolgáltató adatait:

Tárhely szolgáltató neve és címe:

Profitárhely Kft.

6000 Kecskemét
Szolnoki út 23
Adószám: 23173080-2-03, HU23173080

 

 

6 thoughts on “Rólam”

 1. Kedves Imelda!

  Köszönöm,hogy ilyen messzirol is ( Németország-Potsdam) meg tudtam hallgatni egy elöadast.
  Nagyon erdekes dolgoknak tartom a biologikat.
  Regebben nem is tudtam,hogy ilyen letezik. Miutan meghallgattam ezt az elöadast es visszagondoltam a multamra,több dolog is eszembe jutott. Pl. rajöttem miert volt mindig mandulagyulladasom.
  Most az foglalkoztat,hogy a gyeremekeim mitöl és mikor kaphatnak el valamilyen betegseget. Szerencsesek vagyunk,mert nagyon ritka az ilyen. De rajöttem,hogy akkor törtenik ilyesmi ,ha az en lelki vilagommal nem stimmel valami.
  Amit az elöadason is hallottam , es szerintem is nagyon fontos,az egeszseges önbecsüles. Tenyleg a legfontosabb. Nalam most a gyerekek miatt is.
  Remelem,hogy lesz meg ilyen felvetel. Örömmel hallgatom.
  Köszönettel: Eszti
  (Bocsanat,hogy nincs ekezet 🙂

 2. Kedves Imelda!
  Köszönöm a pétek esti beszélgetést.
  Nagyon hasznos,okos dolgokat hallottam,és nem utolsó sorban személyedben egy nagyszerű embert is megismerhettem.Nagyon remélem lesz alkalom a folytatásra,és hallhatok erről a nagyszerű módszerről és lehetődégről amo jobbá teheti ÉLETÜNKET.
  Kitartást és minden jót kívánok a munkádhoz.
  Üdv Tünde

 3. Köszönöm a segítsèget. Nagyon sok építő biologikai tapasztalattal gazdagodtam.

  1. Kedves Szilvi! Örülök, hogy segíthettem! Sosem felejtjük azt a két órát :). Én is köszönöm.

 4. Kedves Imelda!
  Már évek óta “fenem a bicskám” a Biologikára. Megtapasztalni és megtanulni. Szeretném összekapcsolni az egyéb tevékenységeimmel. Nem tudom van e olyan oktató film,amit ne tanulmányoztam volna alaposan. De a lényeg: Először egy személyes konzultáció és utána megbeszélés szerint jöhetnek az előadások.
  Nekem a kedd délelőttök 12 óráig , vagy a hétfő 18 órától majdnem mindig szabad. Szeretnék mielőbb részt venni a személyes konzultáción
  Szeretettel.
  Mia

  1. Kedves Mia,

   örülök, hogy Ön is felismerte, mennyire nagyszerű lehetőség a biologika. Szeretettel várom jelentkezését, nekem mindkét nap jó, annyi kiegészítéssel, hogy kedd délelőtt 10-től 12-ig lenne alkalmas, a hétfő este szabad.

   Szeretettel: Imelda 06203287301 biologikasopron@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.